COM HEU DE VISITAR L'OLIVAR I LA CRIPTA

Visitar la Cripta és molt semblant a com anar al Teatre, a un concert, al cinema, a un museu, a un temple o cerimònia religiosa, etc. Heu d’acceptar-ne la seva litúrgia, heu d’anar-hi  amb la predisposició d’experimentar una vivència en un espai i en un temps únics.  És important llegir la Memòria Artística  veure el vídeo del procés de realització, i l’espai del jardí d’escultures de la Fundació l’Olivar.

La visita del jardí d’escultures dura uns 60 minuts, la Cripta entre 17-20 minuts aquesta requereix:

  • Us haureu de descalçar i entrar-hi amb uns mitjons gruixuts que us portareu de casa. Això és fa pel silenci, i el respecta a l’espai i als altres visitants
  • Apagar el mòbil  (durant aquest curt espai de temps oblida’t de que existeix)
  • No es poden fer fotografies
  • Hauràs d’estar en silenci absolut durant tot el recorregut des de l’entrada a la sortida.
  • No es poden tirar monedes a l’aigua.
  • Baixar i pujar l’escala amb la mà agafada a la barana en tot moment
  • Els infants menors  de 10 anys no poden visitar la Cripta (excepte si formen part d’un grup familiar de com a mínim 20 persones)  I entre 10 i 14 anys han d’anar acompanyats de pares o tutors.
  • Les persones amb discapacitats físiques hauran de comunicar-ho per correu electrònic dues setmanes abans de la visita per preparar la logística.
  • No es pot accedir als espais reservat del petit hotel situat a l’entrada, habitacions, piscina.

  • Els serveis estan situats al costat del bar-restaurant (porxo blau)


Reportatge


Dates i horaris

Obertura el segon cap de setmana de Març i fins a finals de novembre.
Horari de març a finals de maig: Només els divendres, i dissabtes  matí a les 12.00 i per la tarda a les 18.00  i el diumenge només el mati a les 12.00
Juny, juliol,  agost, i setembre  per la tarda serà a les 18.30
Octubre i novembre igual que els primers mesos.

IMPORTANT

Només es pot visitar la Cripta amb un grup mínim de 12 persones. Cada persona/es interessades han de formar el seu propi grup. D'aquesta manera es garanteix la visita amb la data escollida. Els horaris si són grups d’amics i d’entitats es poden modificar i acordar prèviament. Si per casos excepcionals  la Fundació  hagués de suspendre una visita, és podrà programar per una altre dia. Si per causes majors alguns membres del grup no pogués venir és podrà canviar la data de la visita, unint-se a un altre grup.


Instal·lacions

La cripta reuneix totes les condicions de seguretat: porta antipànic, llums d’emergència,  tot el projecte ha estat certificat per un enginyer i visat pel seu col·legi, te el Permís d’obres de l’Ajuntament de Ventalló. I tot ha estat construït per professionals d’alta qualitat.