COM HEU DE VISITAR L'OLIVAR I LA CRIPTA

Visitar la Cripta és molt semblant a com anar al Teatre, a un concert, al cinema, a un museu, a un temple o cerimònia religiosa, etc. Heu d’acceptar-ne la seva litúrgia, heu d’anar-hi  amb la predisposició d’experimentar una vivència en un espai i en un temps únics.  És important llegir la Memòria Artística  veure el vídeo del procés de realització, i l’espai del jardí d’escultures de la Fundació l’Olivar.

La visita del jardí d’escultures dura uns 60 minuts, la Cripta entre 17-20 minuts aquesta requereix:

 • Us haureu de descalçar i entrar-hi amb uns mitjons gruixuts que us portareu de casa. Això és fa pel silenci, i el respecta a l’espai i als altres visitants. Les persones grans, o amb problemes de mobilitat podran entrar amb sabates, però sempre amb sola de goma.
 • Apagar el mòbil  (durant aquest curt espai de temps oblida’t de que existeix)
 • No es poden fer fotografies
 • Hauràs d’estar en silenci absolut durant tot el recorregut des de l’entrada a la sortida.
 • No es poden tirar monedes a l’aigua.
 • Baixar i pujar l’escala amb la mà agafada a la barana en tot moment
 • Els infants menors  de 10 anys no poden visitar la Cripta (excepte si formen part d’un grup familiar de com a mínim 20 persones)  I entre 10 i 14 anys han d’anar acompanyats de pares o tutors.
 • Les persones amb discapacitats físiques hauran de comunicar-ho per correu electrònic dues setmanes abans de la visita per preparar la logística.
 • No es pot accedir als espais reservats del petit hotel situat a l’entrada, habitacions, piscina.

 • Els serveis estan situats al costat del bar-restaurant (porxo blau)

 • Durant les visites no hi ha servei de bar

 Cripta

Dates i horaris


OBRIREM DE NOU EL 18 DE MARÇ. Visites guiades concertades amb grups de mínim 12 persones, i màxim 25. 
Dissabtes a les 12.00  i per la tarda 17.00, diumenges  a les 12.00 Divendres a convenir.
L’escultor Enric Pladevall us donarà la benvinguda  i us farà una xerrada explicativa del projecte. La visita te una durada  total d’uns 80 minuts. 
Es demana màxima puntualitat i seguir la litúrgia que s'explica en aquesta pàgina. Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte per correu o whatsapp. Si per qüestions de pluja no es pogués realitzar la visita, es faria en una altra data de mutu acord. La entrada no la perds mai.

HORARI ANUAL 
Obertura el segon cap de setmana de Març i fins a finals de novembre.
Horari de març a finals de maig: Només els divendres, i dissabtes  matí a les 12.00 i per la tarda a les 17.00  i el diumenge només el mati a les 12.00
Juny, juliol,  agost, i setembre  per la tarda serà a les 18.30 o 19.00 durant els mesos de calor l'horari a convenir.  Durant aquests mesos el dia (qualsevol dia de la setmana) i hora es pot decidir de mutu acord, sempre amb un grup mínim de 12 persones.

 

 


Instal·lacions

La cripta reuneix totes les condicions de seguretat: porta antipànic, llums d’emergència,  tot el projecte ha estat certificat per un enginyer i visat pel seu col·legi, te el Permís d’obres de l’Ajuntament de Ventalló. I tot ha estat construït per professionals d’alta qualitat.